Nicole Offenberg: “Met de doelpunttechniek was m’n training veel meer ‘rond’!”

Nicole Offenberg
Nicole Offenberg

Weet je waar ik nou echt warm van word? Als andere trainers hun vak zo serieus nemen, dat ze altijd op zoek zijn naar verbetering.

Nicole Offenberg is zo’n trainer. Een hele goede trainer, die vindt dat het nóg beter kan. En daar word ik dus erg enthousiast van!

Onlangs is Nicole aan de slag gegaan met de doelpunttechniek.

Hoe dat ging? Wat het verschil was met haar trainingen zonder doelpunttechniek? Wat het deed voor haar deelnemers? Wat het deed voor haar als trainer? Wat het deed voor de training zelf?

Ik was er natuurlijk erg benieuwd naar. Daarom heb ik haar uitgenodigd om erover te komen vertellen. Het gesprek dat we hierover hadden heb ik opgenomen.

Ben jij ook zo benieuwd? Gauw kijken!

Meer weten over Nicole, haar werk en haar kieskompas? Dit is haar website => nicoleoffenberg.nl

Ik hoor regelmatig van trainers, dat ze verwachten dat de doelpunttechniek hun training ongestructureerd en chaotisch zal maken met al die individuele trainingsdoelen.

Juist daarom vond ik het zo mooi om Nicole te horen zeggen, dat het focus en structuur gaf aan haar training. Gewoon met 3 simpele stappen:

1. Deelnemers hun doelpunt te laten bepalen.
2. Individuele doelpunten integreren in je training.
3. Terugkoppelmomenten inbouwen in je training.

Heb jij de doelpunttechniek ook al geprobeerd? Ook naar jouw ervaring ben ik erg benieuwd. Laat je het me weten, bijvoorbeeld in een reactie hieronder?

Of heb je zelf nog vragen over de doelpunttechniek? Ook die kun je kwijt in een reactie hieronder.

Vond je dit artikel waardevol? Deel het dan met andere trainers, voor wie het ook waardevol kan zijn. Dat kun je onder andere doen via Facebook, Twitter of LinkedIn. Je doet hen en mij daar een groot plezier mee!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s