‘Als trainer heb jij de regie’ – interview

Margreet - Stijn - RogierEen tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Stijn Zeeman, je weet wel, van Rogier & Stijn, van The Next Trainer.

Hij vroeg of ik te gast wilde zijn in hun TV-show. Ze wilden mij graag interviewen over de transitie die ik met mijn bedrijf heb doorgemaakt.

Rogier & Stijn begeleiden mij daar namelijk bij en dat doen ze erg goed!

Het werd een leuk gesprek, waarin ik vertel waarom ik trainers ben gaan trainen. Ik vertel wat de essentie is van wat ik trainers wil meegeven. Ook vertel ik wat ik gaaf vind aan deze manier van werken met trainers; een manier van werken die ik van Rogier & Stijn geleerd heb. En ik vertel waarom ik nooit klaar ben met leren (en dat helemaal niet erg vind; integendeel!).

Daarnaast hebben we het natuurlijk gehad over hoe ik ertoe gekomen ben om mij door Rogier & Stijn te laten begeleiden. De aanleiding daarvoor zal voor veel trainers herkenbaar zijn: ik had leuk en afwisselend werk, maar het was ook heel spannend.

Spannend, omdat ik nooit zeker wist of ik hierna weer voldoende omzet zou halen. Spannend, omdat ik afhankelijk was van een paar grote opdrachtgevers en omdat ik steeds weer op zoek moest naar nieuwe opdrachtgevers voor wie ik maatwerktrajecten maakte. Hoe ik uit deze spannende situatie loskwam? Dat vertel ik in het interview.

We hebben het ook nog even kort over mijn muzikale activiteiten en de schattige neveneffecten daarvan. De spreekbeurt van mijn nichtje is trouwens prima gegaan! Voor degenen die dat niet weten: ik was vroeger muziekdocent en ‘hobby’ nog steeds graag in de kerkmuziek als cantor, dirigent, componist, pianist en zangeres.

Bekijk en beluister hieronder het hele interview:

Nieuwsgierig naar Hans van Breukelen, de Smartphonemannetjes, of The Next Trainer? Via deze links ben je er zo:

Misschien vraag je je nu af of ik me nu ook al ga richten op marketing en acquisitie voor trainers. Wees gerust: dat laat ik over aan degenen die er echt verstand van hebben, Rogier & Stijn bijvoorbeeld. Van mij krijg je, zoals je gewend bent, ook in de toekomst artikelen over trainen.

Dat wil ik namelijk graag: mijn kennis met mijn doelgroep, met jou als trainer, delen. Niet zomaar alleen ‘omdat het leuk is’, maar om jou iets aan te reiken waarmee je daadwerkelijk een betere trainer kunt worden.

Tegelijkertijd wil ik graag met mijn doelgroep, met jou als trainer, in contact zijn. Ik wil graag dat je je abonneert op mijn blogupdates. En ik wil graag dat je mij laat weten wat je ervan vindt, zodat ik kan schrijven over datgene wat voor jou interessant is.

En ja, natuurlijk doe ik dat ook, omdat ik weet dat een aantal van jullie, trainers, uiteindelijk klant bij mij wordt. Ik heb immers een bedrijf en er moet gewoon brood op de plank. Daarom investeer ik in begeleiding door Rogier & Stijn: omdat ik graag een gezond bedrijf run en klanten aantrek op een manier die bij mij past en die aansluit bij wat ik het liefste doe: trainen.

Heb jij trouwens een suggestie n.a.v. de slotvraag van Rogier? Laat dat dan weten in een reactie hieronder. Wie weet diepen we jouw onderwerp wel uit in een volgende TV-show.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s